Pin/Kerongsang Rose 2 Rose untuk Projek Pusat Komuniti Wanita Palestin


Wanita Palestin asas pembangunan dan kekuatan institusi kekeluargaan negara Palestin.  Aqsa Syarif sangat prihatin kepada peranan wanita Palestin yang terpaksa hidup dalam tekanan akibat serangan dan kepungan berterusan rejim zionis ke atas bumi suci Palestin.

Projek "Rose2Rose, Women2Women, Aqsa2Gaza" merupakan salah satu projek Aqsa Syarif Berhad dengan kerjasama NGO Persatuan Wanita Muda Islam di Gaza memberi peluang kepada kaum wanita Palestin untuk bersama-sama meningkatkan taraf kehidupan di tanah kelahiran mereka, Palestin.

Bagi memastikan projek ini dapat direalisasikan pihak Aqsa Syarif memerlukan sokongan padu daripada pelbagai pihak sama ada secara berkumpulan atau individu.

Kelab Jom Kita Sihat USM mengambil peranan ini dengan membantu menjual Pin/Kerongsang Rose2Rose (seperti gambar) yang berharga RM5.00 sahaja.  100% hasil pembelian anda akan disalurkan kepada projek ini. 

Sila hubungi Pengerusi Kelab Jom Kita Sihat USM, Puan Zarini di 09-7673147 untuk membeli pin/kerongsang ini.  Membeli sambil beramal jariah.

Tunjukkan sokongan anda dengan memakai pin ini.

Layari laman web www.aqsasyarif.org.my

No comments:

Post a Comment